Monday, June 13, 2011

मकैको ढिडो



INGREDIENTS
आवश्यक सामाग्री
मकैको पिठो आवश्यकता अनुसार

पानी १ लिटर

METHOD
बनाउने तरिका
कराईमा एक लिटर पानी राखी आगोमा बसाल्ने ।

पानीमा दुई ठुलो चम्चा पिठो हाल्ने ।

पानी उम्लेपछि पिठो राख्दै फटफट हुने गरी राम्रोसँग ओडाल्ने ।

आफूलाई मन पर्ने अनुसार गिलो वा सारो बनाउने ।

ढिँडो गुन्द्रुकको अचार अथवा मासुसँग खान मिठो हुन्छ ।

2 comments:

  1. बनाउने तरिका भन्दिनु भकोमा धेरै धेरै धन्यवाद ! अब बनाउनु पर्ला दिउसो !😇😇

    ReplyDelete
  2. बनाउने तरिका भन्दिनु भकोमा धेरै धेरै धन्यवाद ! अब बनाउनु पर्ला दिउसो !😇😇

    ReplyDelete